O meni

Veliki pozdrav svima! Dobro došli na blog Words Of Pharmacy!                                     

Moja želja je da vas uvedem u svet zdravlja i nege sa znanjem o svemu što radite i koristite.

Mi smo svedoci internet ekspanzije, vremena kada smo zatrpani informacijama, ali da li ih uvek upotrebljavamo i koristimo na pravi način? Smatram da je dobra edukacija o nečemu što želimo preduzeti, priuštiti, upotrebljavati osnova uspešnih poteza. Ali kako izbeći marketinške trikove, gomilu informacija ili isuviše stručnog sadržaja koji nam nije razumljiv?

Kao magistar farmacije sam kompetentna, a kao sasvim obična devojka koja ima strast prema nezi, kozmetici i zdravlju sveobuhvatno imam jasnu viziju kako vam mogu pružiti jako koristan i stručan sadržaj  koji će vam služiti u svakodnevnom životu, nezi i brizi o spostvenom zdravlju, a koji će biti lako čitljiv i prilgođen razumevanju ljudi svih struka i profesija. Jer, složićete se, tek kada zaista razumemo nešto, možemo izabrati šta je najbolje za nas.

A u međuvremenu, čime se ja još bavim?

Rukovodilac sam kontrole kvaliteta u jednom od sektora proizvodnje medicinskih sredstava. Odlučila sam da uporedo sa poslom nastavim sa svojom edukacijom te sam upisala specijalizaciju “Farmakoterapija u farmaceutskoj praksi” na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, koju trenutno i pohađam.  Deset godina sam se aktivno bavila modernim plesom, a i danas jedno od najvećih zadovoljstava mi je upravo ples. U svakom trenutku svog života sam presrećna što sam supruga svom suprugu, dete svojih roditelja, što sam sestra mojim sestrama i što sam prijatelj mojim prijateljima kojima ovom prilikom šaljem ogromnu ljubav i zahvalnost što su deo mog života!

Krenimo zajedno na ovo putovanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *